Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal deze week op de mat vallen bij alle leden van Het Legioen. Het clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar. In het vijfde nummer van de vijfde jaargang is onder meer een groot interview te lezen met Stefan de Vrij. De verdediger, die momenteel herstellende is van een enkelblessure, vertelt over zijn zelf gekozen kwaliteiten en valkuilen.
Verder is er in het clubmagazine plek voor het derde deel uit de serie waarin spelers voor één dan een zelf gekozen beroep uitoefenen, met deze keer Diego Biseswar als kok. In het Interview van de maand komt televisiedeskundige én Feyenoord-supporter Bert van der Veer aan het woord.
 
Daarnaast deze maand in Feyenoord Magazine: een achtergrondverhaal over het gebruik van data-analyse bij Feyenoord, een reportage over de metersgrote muurschildering van Coen Moulijn, alles over het Grote Feyenoord Sinterklaas Spektakel 2011, een verslag van een dag met oud- Feyenoorder John de Wolf die de lekkerste gehaktbal van Nederland bekend mocht maken en het verhaal van de 10-jarige Michel die de grote wens had om voor één dag profvoetballer bij Feyenoord te zijn. Uiteraard is er verder plaats voor vaste rubrieken Vakkie en Het Legioen, naast columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.
 
Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.