Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kleine partijspelen op woensdagtraining

Ronald Koeman heeft woensdagmiddag twaalf spelers verwelkomd op de groepstraining op Varkenoord. De hoofdcoach had geen beschikking over Diego Biseswar, Dani Fernández, Ricky van Haaren, Bruno Martins Indi, Shabir Isoufi, Bart Schenkeveld en Kamohelo Mokotjo, die allen dinsdagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior. Doordat ook de geblesseerden Stefan de Vrij, Gill Swerts en Kaj Ramsteijn ontbraken, stond er maar een kleine groep op het trainingsveld. Ruben Schaken trainde individueel met hersteltrainer Marcel Cas. De aanvaller is herstellende van een knieblessure en miste daardoor de afgelopen wedstrijd tegen Vitesse.

Voor de negen veldspelers en drie keepers stonden er tijdens de training verschillende partijspelen op een klein veld op het programma. Hiervoor werd de groep verdeeld in drie teams, waarbij het team dat niet stond opgesteld onder handen werd genomen door fysieke trainer Toine van de Goolberg.



Feyenoord traint nog drie keer in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. Op donderdag en zaterdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. Op vrijdag staat er een besloten training op het programma.