Fanshop
Fanshop

Sinterklaas op bezoek in De Kuip

Sinterklaas heeft in de aanloop naar het Grote Feyenoord Sint Spektakel, dat op zaterdag 3 december plaats vindt, alvast een bezoek gebracht aan Feyenoord. De Goedheiligman was te gast in De Kuip en inspecteerde alvast het Topsportcentrum, waar het feest op 3 december plaats gaat vinden. De Sint maakte een zeer ontspannen indruk en liet weten uit te kijken naar het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest. ‘Ik vind het elk jaar weer prachtig om bij Feyenoord mijn verjaardag te vieren’, zei Sinterklaas. ‘Ik kom daar elk jaar veel oude bekenden tegen en mag soms zelfs een balletje meetrappen.’
De Sint werd tijdens zijn bezoek aan De Kuip in de kleedkamer van Feyenoord ontvangen door de spelers en trainers van de selectie. Sinterklaas sprak daar onder meer met zijn landgenoot Dani Fernández. Ook had de Sint een ontmoeting met Peter Houtman, die bezig was om opnames te maken voor Feyenoord TV.

Naast Sinterklaas en zijn zwarte pieten, zijn tijdens het Grote Feyenoord Sint Spektakel ook onder meer Coentje, de Gebroeders Ko en de vrienden van Sesamstraat te gast. Er vinden op 3 december drie shows plaats in het Topsportcentrum, om 10.00 uur, om 13.00 uur en om 16.00 uur. Kameraadjes hebben gratis toegang tot één van de shows. Kijk voor meer informatie en voor het aanvragen van kaarten op Kameraadjes.nl.