Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Laatste kans seizoenkaarthouders voor afhalen biografie Coen Moulijn

Seizoenkaarthouders die de afgelopen maanden nog geen gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om de geactualiseerde versie van de biografie van Coen Moulijn in ontvangst te nemen, krijgen hiertoe aanstaande zondag na afloop van Feyenoord tegen PSV een laatste kans. Feyenoord deed afgelopen zomer het indrukwekkende boek over de begin dit jaar helaas overleden oer-Feyenoorder cadeau aan al haar trouwe supporters.
Het ophalen van de biografie kan na afloop van de wedstrijd bij de poorten 3 tot en met 6, aan de zijde van het Maasgebouw, vlak naast de autopoort. Als seizoenkaarthouder dien je hiervoor eerst het stadion op gebruikelijke wijze te verlaten, waarna op vertoon van de seizoenkaart via de poorten 3 tot en met 6 opnieuw toegang tot het stadionterrein wordt verleend. Nadat je door de poort komt, beland je in een sluis. Aan het einde hiervan krijg je je boek uitgereikt en kun je doorlopen om het stadion, ditmaal met biografie, te verlaten. We adviseren je daarbij om een grote en sterke tas mee te nemen, want de boeken worden zonder tas verstrekt.

Indien je als seizoenkaarthouder je boek nog niet hebt opgehaald, en ook op 4 december niet in de gelegenheid bent het boek af te halen, kan tot 31 december 2011 nog gekozen worden voor verzending van het boek tegen verzendkosten van € 7,50. Vanaf 1 januari 2012 kunnen seizoenkaarthouders helaas geen aanspraak meer maken op ontvangst van de biografie.

Als je als seizoenkaarthouder zondag 4 december je boek wilt afhalen en je bent die dag je seizoenkaart vergeten, of deze is verloren of beschadigd en je hebt een vervangende dagkaart gekregen van Feyenoord Service & Tickets, dan kan je daarmee geen gebruik maken van de afhaalmogelijkheid.

Kijk voor meer informatie over het afhalen van het boek op www.feyenoord.nl/coenmoulijn.