Zege op PSV in beeld

Feyenoord kwam zondag zeer sterk voor de dag in de topper tegen PSV. De ploeg van trainer Ronald Koeman maakte vanaf de eerste minuut van de wedstrijd duidelijk dat het wilde strijden voor de winst. De inzet werd beloond met een verdiende 2-0 overwinning. Een terugblik op de wedstrijd in tien foto’s.

Voor de wedstrijd maakte mascotte Coentje een spectaculaire entree in De Kuip. Hij kwam vanaf de tweede ring tokkelend naar beneden.

Doelman Erwin Mulder speelde naar eigen zeggen zijn sterkste wedstrijd van het seizoen. Hij hield zijn ploeg zowel voor als na rust verschillende keren op de been met uitstekende reddingen.

Sekou Cissé ontketent een orkaan van gejuich nadat hij Feyenoord kort voor rust op voorsprong heeft gezet.

Voor Otman Bakkal was de overwinning op PSV extra bijzonder. De middenvelder nam het op tegen zijn oude club en kwam als winnaar uit de strijd.

Trainer Ronald Koeman constateerde na afloop tevreden dat het elftal veel strijd en inzet had getoond en zich bovendien uitstekend aan het tactische plan had gehouden.

Miquel Nelom in duel met Stanislav Manolev. Nelom liet zich zowel verdedigend als aanvallend gelden in De Kuip.

Georginio Wijnaldum wordt opgejaagd door Jordy Clasie. Oud-Feyenoorder Wijnaldum speelde een sterke wedstrijd in De Kuip, maar stond na afloop met lege handen.

De ontlading na het laatste fluitsignaal was groot bij Feyenoord.

De overwinning werd uitbundig gevierd, samen met het legioen.