Fanshop
Fanshop

Michael Mols duikt op bij Feyenoord Footy 4 All

Een grote verrassing woensdagmiddag voor alle jonge deelnemers aan Feyenoord Footy 4 All in Vreewijk. De fanatieke voetballertjes in de wijk in Rotterdam-Zuid zagen opeens Michael Mols opduiken aan de rand van het veld. De oud-Feyenoorder was aandachtig toeschouwer tijdens de sportieve middag waarop Ben Wijnstekers een clinic gaf en een onderling toernooi werd gespeeld. Mols ging met de kinderen op de foto en deelde net als Wijnstekers handtekeningen uit.
Feyenoord Footy 4 All sloot woensdagmiddag aan bij een buurtinitiatief van de bewonersvereniging in Vreewijk. Rondom het kunstgrasveld waarop werd gevoetbald werden tijdens de gezellige middag bekers chocomel en broodjes knakworst met zuurkool uitgedeeld aan de kinderen.

Feyenoord Footy 4 All heeft in de eerste plaats tot doel om kinderen in de eigen woonomgeving te verrassen en te laten deelnemen aan een leuke en laagdrempelige voetbalactiviteit. Daarbij maken de kinderen op deze wijze kennis met Feyenoord en de maatschappelijke activiteiten van de club. Dit geldt ook voor kinderen die wonen buiten de gebieden waar Feyenoord zich met bestaande maatschappelijke projecten op richt.