Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Makaay met aanvallers aan de slag op donderdagtraining

De Feyenoord-selectie werd donderdagochtend tijdens de training op Varkenoord opgedeeld in twee groepen. Terwijl trainer Ronald Koeman de leiding had bij een partijspel met de verdedigers en middenvelders, nam spitsentrainer Roy Makaay de aanvallers onder handen. De oud-spits leidde een afwerkoefening, waarbij Kostas Lamprou en Erwin Mulder om beurten het doel verdedigden. Jordy Clasie en Bart Schenkeveld, die dinsdag deels individueel trainden, kwamen een dag later allebei volledig met de groep in actie.
De selectie was woensdag de hele avond aanwezig tijdens het Feyenoord Charity Galadiner in de Schiecentrale, waar in totaal een bedrag van ruim 260.000 euro werd opgehaald voor War Child, de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de Feyenoord Foundation. Nog geen twaalf uur na afloop van de gala avond stond de selectie van Koeman alweer op het trainingsveld, waar een intensieve training werd afgewerkt.

In de aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zondag staan nog twee groepstrainingen op het programma. De training van vrijdag is besloten en dus niet toegankelijk voor publiek en pers. De afsluitende training op zaterdag, die om 10.30 uur begint op Varkenoord, is wel openbaar.