Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Lid SSF met Feyenoord mee op trainingskamp

De vereniging Supporters Steunen Feyenoord nodigt één van haar leden uit om kosteloos mee te gaan op het wintertrainingskamp van Feyenoord naar Marbella. Wie deze gelukkige supporter is, wordt aanstaande zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente bekend gemaakt in De Kuip. Deze supporter reist op woensdag 11 januari 2012 naar Marbella en keert op zondag 15 januari tegelijk met de Feyenoord-selectie terug in Nederland.
‘Supporters Steunen Feyenoord’ biedt supporters de mogelijkheid om Feyenoord te helpen om financieel weer gezond te worden. Zij kunnen zich hiertoe nog altijd voor tenminste 10 euro aansluiten bij de vereniging ‘Supporter Steunen Feyenoord’ (SSF). Iedere supporter die geld overmaakt ontvangt voor zijn bijdrage een lidmaatschapscertificaat. Bovendien worden onder de leden met enige regelmaat bijzondere extra’s uitgedeeld, zoals een VIP-bezoek aan een thuiswedstrijd van Feyenoord of een reis met de selectie mee op trainingskamp.

Via de actie Supporters Steunen Feyenoord werd al een miljoen euro opgehaald. Onder meer dankzij deze actie is de financiële positie van Feyenoord sterk verbeterd. Met het eerste miljoen dat werd opgehaald verwierven de acties ‘Supporters Steunen Feyenoord’ (SSF) en ‘Bedrijven Steunen Feyenoord’ (BSF) een participatie in de ‘Vrienden van Feyenoord’ (VvF). In ruil voor het geld hebben de Vrienden van Feyenoord aandelen verworven in Feyenoord en daarop certificaten (van aandelen) uitgegeven aan de zogeheten STAK’s (stichting administratiekantoren) van de steunacties.

De actie Supporters Steunen Feyenoord loopt door tot september 2012. Kijk voor meer informatie op www.supporterssteunenfeyenoord.nl