Fanshop
Fanshop

Run op kaarten voor Klassieker

De uitstekende prestaties van Feyenoord van de afgelopen weken missen hun uitwerking niet. De eerste seizoenshelft is nog maar net afgesloten met de geweldige overwinning op FC Twente, of er is al een run ontstaan op kaarten voor de Klassieker op zondag 29 januari. Feyenoord speelt die dag haar eerste thuiswedstrijd van 2012 tegen Ajax en voor dit prachtige affiche werden binnen een dag ruim duizend toegangskaarten verkocht.
Ook de belangstelling van Feyenoord-supporters voor de halve seizoenkaart is de laatste dagen vele malen groter dan voorgaande jaren rond deze tijd. Honderden supporters houden het niet bij een kaart voor de Klassieker tegen Ajax, maar schaffen direct een halve seizoenkaart aan. Hiermee zijn zij niet alleen verzekerd van hun eigen plaats tijdens de kraker tegen de Amsterdammers, maar ook tijdens de acht andere competitiewedstrijden in De Kuip na de winterstop. Naast Ajax komen ook nog onder meer koploper AZ, subtoppers Vitesse en FC Groningen en stadsgenoot Excelsior naar Rotterdam-Zuid.

Kaartverkoop Feyenoord – Ajax  
Sinds afgelopen zondag zijn kaarten te koop voor een deel van de groene sector; plaatsen die normaliter beschikbaar zijn voor Ajax-supporters, inclusief bufferplaatsen. Het gaat hier om de vakken F, G, H, FF, HH en Y1-3. Kaarten vanaf € 22,50 zijn verkrijgbaar via TicketBox en online in de Feyenoord Ticketshop. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen, clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen.

Alle overige vrije plaatsen gaan vanaf dinsdag 3 januari 2012 op de gebruikelijke wijze in de verkoop. Seizoenkaarthouders die nog geen kaart hebben bijgekocht, kunnen dan alsnog één kaart kopen. Legioen-clubkaarthouders kunnen tot twee kaarten kopen. Vanaf donderdag 5 januari 2012 worden alle overige clubkaarthouders in staat gesteld om twee kaarten te kopen. Klik hier om direct online kaarten te kopen. Heb je geen clubkaart, vraag hem dan hier gratis aan.

Halve seizoenkaart
De reden dat de ‘overige’ vrije plaatsen in het stadion later in de verkoop gaan, is om zoveel mogelijk supporters die nog een halve seizoenkaart aanvragen, in staat te stellen om bij Feyenoord-Ajax plaats te nemen op het vak van hun voorkeur. Wil je een halve seizoen aanvragen? Ga dan naar www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Er is al een halve seizoenkaart voor € 109,-