Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Clasie en El Ahmadi in nieuwe Feyenoord Magazine

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal deze week op de mat vallen bij alle leden van Het Legioen. Het clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar. In het zesde nummer van de vijfde jaargang is onder meer een dubbelinterview met twee smaakmakers van de eerste seizoenshelft te lezen: Karim El Ahmadi en Jordy Clasie. De twee middenvelders vertellen over hun eigen ontwikkeling, de potentie van het elftal en hun eigen toekomst.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine een bezoek aan oud-Feyenoorder Luc Castaignos, die afgelopen zomer de overstap maakte naar Internazionale. De spits heeft inmiddels zijn draai gevonden in Milaan, zo vertelt hij in een uitgebreide reportage.

Daarnaast deze maand in Feyenoord Magazine: het Eindejaarsinterview met basketballer Francisco Elson, die eerder dit jaar op bezoek was bij de selectie van Feyenoord in De Kuip, het nieuwe leven van oud-Feyenoorder Christian Gyan, de Feyenoord Eindejaarsquiz 2011 en alles over de Feyenoord Foundation. Uiteraard is er verder plaats voor vaste rubrieken Vakkie en Het Legioen, naast columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.