Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Fanatieke strijd bij Footy4All XL onder de rook van De Kuip

Het Cruijff Court Feyenoord Rotterdam in Hillesluis was woensdagmiddag het decor van de tweede editie van Feyenoord Footy4All XL. In samenwerking met sportstimulering Feijenoord organiseerde Feyenoord een voetbaltoernooi, waaraan ruim veertig basisschoolleerlingen deelnamen. Ruim drie uur lang namen de kinderen het onder kunstlicht tegen elkaar op, waarbij het winnende team de Footy4All XL Cup mee naar huis mocht nemen.
Het was de eerste keer dat Footy4All XL neerstreek in Rotterdam-Zuid, onder de rook van De Kuip. Naast het voetbal konden alle aanwezige kinderen genieten van warme chocolademelk, speculaas en speciale kerstmuziek. Na afloop kregen alle deelnemers een mooie Feyenoord-poster en wat lekkers mee naar huis.



Feyenoord Footy4All heeft in de eerste plaats tot doel om kinderen in de eigen woonomgeving te verrassen en te laten deelnemen aan een leuke en laagdrempelige voetbalactiviteit. Daarbij maken de kinderen op deze wijze kennis met Feyenoord en de maatschappelijke activiteiten van de club.