Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord zonder De Vrij op trainingskamp

Feyenoord is maandagochtend zonder Stefan de Vrij vertrokken naar Spanje, voor een trainingskamp van een week in Marbella. De verdediger is achtergebleven in Rotterdam, omdat hij kampt met een enkelblessure die hij opliep in de oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels van afgelopen zaterdag. Ook de langdurig geblesseerde Kaj Ramsteijn is niet mee afgereisd naar Spanje, evenals Karim El Ahmadi die zich met het nationale elftal van Marokko voorbereidt op de Afrika Cup.
In de selectie voor het trainingskamp is plaats voor zes spelers die nog deel uitmaken van de jeugdopleiding van Feyenoord, te weten Mats van Huijgevoort, Terence Kongolo, Elvis Manu, Tonny Trindade de Vilhena, Matthew Steenvoorden en Anass Achahbar. Alle zes kwamen afgelopen zaterdag ook al in actie in het oefenduel met IJsselmeervogels dat eindigde in 2-4.

De selectie zou maandagochtend rechtstreeks vanaf Rotterdam naar Málaga vliegen, maar in verband met dichte mist moest het vliegtuig uitwijken naar Granada. De selectie zal van daaruit later op de dag naar Málaga reizen.

De selectie van Feyenoord voor het trainingskamp in Marbella:

Doel: Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland.

Verdediging: Kelvin Leerdam, Miquel Nelom, Ron Vlaar, Gill Swerts, Bruno Martins Indi, Dani Fernandez, Terence Kongolo en Mats van Huijgevoort.

Middenveld: Kamohelo Mokotjo, Jordy Clasie, Otman Bakkal, Ricky van Haaren, Matthew Steenvoorden en Tonny Trindade de Vilhena.

Aanval: John Guidetti, Ruben Schaken, Sekou Cissé, Jerson Cabral, Anass Achahbar, Guyon Fernandez en Elvis Manu.