Fanshop
Fanshop

ASR geeft Kameraadjes de ruimte tijdens Klassieker

De actie ‘Geef het legioen de ruimte’ van Feyenoords hoofdsponsor ASR is officieel afgesloten, maar speciaal voor alle Kameraadjes stelt ASR haar LED boarding in De Kuip nog één keer beschikbaar tijdens Feyenoord tegen Ajax op zondag 29 januari. Kameraadjes kunnen voor deze wedstrijd kreten insturen waarmee ze Feyenoord op een leuke manier aanmoedigen. De leukste 32 kreten zullen tijdens de wedstrijd tegen Ajax op de boarding in het stadion te zien zijn. Alle inzenders maken bovendien kans op twee kaarten voor de Klassieker. De inzender van de allerbeste kreet wint een Feyenoord Voetbalclinic voor zijn of haar hele klas!
Kameraadjes kunnen hun kreten om Feyenoord aan te moedigen tegen Ajax tot en met dinsdag 17 januari insturen per e-mail naar asrcampagne@feyenoord.nl, samen met hun kameraadjesnummer en adresgegevens. In totaal zijn er 32 keer twee kaarten te winnen voor de wedstrijd op 29 januari.

ASR kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op de campagne ‘Geef het legioen de ruimte’, waarbij elke wedstrijd 32 kreten van supporters op de boarding te zien waren. In totaal zijn er tijdens de eerste seizoenshelft met dan 10.000 kreten ingestuurd.