Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord Business Club meldt zich in Marbella

Nadat de afgelopen dagen slechts een handvol Feyenoord-supporters aandachtig toeschouwer was bij de groepstrainingen in Marbella, meldde woensdagmiddag voor het eerst een forse delegatie van de Feyenoord Business Club zich aan de rand van het trainingsveld. Tientallen relaties van de club zagen hoe hoofdtrainer Ronald Koeman in Spanje de groepstraining gebruikte om zijn spelers onder meer een positiespel en een rondo te laten afwerken.
Sekou Cissé trainde woensdagmiddag apart van de groep. De Ivoriaanse aanvaller werkte op een naastgelegen veld een individueel programma af onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas. Cissé is herstellende van een enkelblessure waar hij al enige tijd mee kampt.



Elvis Manu en de verdedigers Gill Swerts en Dani Fernández lieten zich wel zien op het Marbella Football Center, maar lieten de groepstraining aan zich voorbij gaan. Het drietal werkte in het krachthonk van het trainingscomplex een krachtprogramma af onder leiding van fysiotherapeut René Dannenburg.



Tegelijk met de Business Club arriveerde ook Eric Gudde woensdag in Spanje. De algemeen directeur liet zich bij de ochtendtraining al zien, waar hij direct even bijpraatte met technisch directeur Martin van Geel. Gudde zal net als de Business Club tot en met het oefenduel van aanstaande zaterdag tussen Feyenoord en FC Basel in Marbella blijven.