Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

John Goossens wordt Feyenoorder

John Goossens wordt Feyenoorder. De 23-jarige middenvelder van N.E.C. heeft een principeakkoord bereikt met Feyenoord over een contract per 1 juli 2012 voor vier jaar. Goossens is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van de club uit Nijmegen en beschikt over een aflopende verbintenis. Indien Goossens de medische keuring doorstaat, dan zal hij in De Kuip zijn handtekening zetten onder het gedetailleerde spelerscontract dat hem aan Feyenoord zal verbinden.
Goossens is een linksbenige middenvelder, die volgens technisch directeur Martin van Geel van toegevoegde waarde is voor de selectie van Feyenoord. ‘We hebben op dit moment niet zoveel linksbenige spelers’, zegt Van Geel. ‘John kan bovendien op verschillende posities uit de voeten. Hij is nog een jonge speler, maar heeft al de nodige ervaring in de eredivisie. Hij is bovendien een type dat past bij Feyenoord. John heeft als extra een fantastische trap, die een wapen kan zijn bij vrije trappen en hoekschoppen. We zijn heel blij dat hij voor Feyenoord heeft gekozen.’

Goossens, die op 25 juli 1988 werd geboren in Heemstede, kwam sinds zijn debuut voor N.E.C. in februari 2009 in 66 competitiewedstrijden in actie en maakte 13 doelpunten. In de laatste competitiewedstrijd van N.E.C. voor de winterstop, thuis tegen VVV-Venlo (2-0), scoorde hij twee keer op zeer fraaie wijze uit een vrije trap.