Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord richt vizier op duel met VVV-Venlo

Feyenoord is dinsdag de voorbereiding gestart op het uitduel van aanstaande zondag met VVV-Venlo. Op de dag dat bekend werd dat hoofdtrainer Ronald Koeman zijn contract in De Kuip met een seizoen gaat verlengen, stond er ’s ochtends eerst een krachttraining in het stadion op het programma, waarna ’s middags op Varkenoord een groepstraining werd afgewerkt.

Aan de oefensessie op het trainingscomplex werd ook deelgenomen door Sekou Cissé, die vorige week tijdens het trainingskamp in Marbella nog apart van de selectie trainde. De Ivoriaanse aanvaller is op de weg terug na een enkelblessure, die hem al enige tijd parten speelt.



Koeman ging dinsdag in de voorbereiding op het duel met VVV met in totaal zeventien veldspelers aan de slag, waaronder vijf talenten van Feyenoord/Excelsior onder 19. Keeperstrainer Patrick Lodewijks nam de doelmannen Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland onder handen. Hersteltrainer Marcel Cas had aanvoerder Ron Vlaar en jeugdinternational Mats van Huijgevoort onder zijn hoede.