Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie wijkt uit naar kunstgras

De Feyenoord-selectie is voor de groepstraining van woensdagochtend uitgeweken naar een van de kunstgrasvelden op Varkenoord. In verband met lichte vorst was het normale trainingsveld vrij hard, waardoor er op kunstgras werd getraind.
Trainer Ronald Koeman verwelkomde tijdens de training in totaal zestien spelers. Ron Vlaar en Mats van Huijgevoort trainden evenals een dag eerder individueel, samen met hersteltrainer Marcel Cas. Alle vijf spelers van Feyenoord/Excelsior onder 19 die naast Van Huijgevoort mee waren op trainingskamp ontbraken op de training.



Voor de groep stond er op een koud Varkenoord onder meer een partijspel op een klein veld op het programma. Hierbij werden de doelen om beurten verdedigd door Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland.



Feyenoord hervat aanstaande zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Het duel in stadion De Koel begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Makkelie. In de aanloop naar de uitwedstrijd staan er nog twee groepstrainingen op het programma. De training van vrijdag is besloten. Zaterdag wordt er om 13.30 uur getraind op Varkenoord.