Fanshop
Fanshop

Toon je talent bij Feyenoord!

De jaarlijkse Feyenoord Talentendagen worden dit seizoen gehouden op maandag 27 en dinsdag 28 februari 2012. Jonge voetbaltalenten (jongens) geboren tussen 1 januari 2001 en 31 december 2006 krijgen die dagen op Varkenoord de kans een plaats binnen de jeugdopleiding van Feyenoord te verdienen. De voetballertjes zullen worden beoordeeld door de jeugdtrainers van Feyenoord Academy, die daarbij worden geassisteerd door een aantal spelers van het eerste elftal van Feyenoord.
Aanmelden voor de Feyenoord Talentendagen kan tot 10 februari door via deze pagina je gegevens door te geven. Voetballertjes die in aanmerking komen om deel te nemen aan de Feyenoord Talentendagen, ontvangen in de week van 13 tot en met 18 februari een persoonlijke uitnodiging met daarin aanvullende informatie over het programma tijdens de dag.

In het verleden hebben meerdere voetballers via de Feyenoord Talentendagen het eerste elftal van de Rotterdamse club gehaald. Stefan de Vrij is het meest recente voorbeeld. De jeugdinternational meldde zich op jonge leeftijd tijdens een talentendag op Varkenoord en werd nadien opgenomen in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. De Vrij is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen bij de hoofdmacht van Feyenoord en speelde al meer dan zestig competitiewedstrijden.

Meld je nu aan voor de Feyenoord Talentendagen!