Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Feyenoord – Ajax: Koop of verkoop via viagogo

Feyenoord en viagogo hebben het eind 2011 afgelopen contract verlengd voor de rest van het lopende seizoen. Seizoenkaarthouders die niet aanwezig kunnen zijn bij Feyenoord – Ajax kunnen hierdoor met ingang van donderdag op de website van viagogo hun plaats te koop aanbieden aan andere Feyenoord-supporters. Op deze manier kunnen zij een compensatie krijgen voor het missen van een wedstrijd waarvoor wel betaald is.
Doordat alle seizoenkaarthouders hun plaats kunnen aanbieden, ontstaat een uitgebreid aanbod aan beschikbare vakken wat weer interessant is voor supporters die een keer plaats willen nemen op tribunes die normaliter niet beschikbaar zijn in de losse verkoop, zoals bijvoorbeeld de Gerard Meijer Tribune(Gele zijde). Voor de uitverkochte wedstrijd Feyenoord – Ajax worden inmiddels al tientallen plaatsen aangeboden, en kunnen clubkaarthouders die nog geen kaart hebben, alsnog een kaart bemachtigen. Daarnaast biedt het seizoenkaarthouders de mogelijkheid een extra toegangsbewijs aan te schaffen voor de Klassieker en later in het seizoen voor de andere thuiswedstrijden.

Viagogo is Europa’s grootste speler in deze markt en werkt ondermeer samen met Chelsea en Bayern München. Viagogo staat garant voor een veilige, online ticketmarktplaats waar supporters op een veilige en betrouwbare manier kaarten voor verschillende live evenementen kunnen kopen en verkopen. Feyenoord was een van de eerste voetbalclubs in Europa, en de eerste Nederlandse club, die enkele jaren geleden een zogeheten secondary ticketing functionaliteit introduceerde.