Fanshop
Fanshop

Laatste kaarten Feyenoord – Ajax vanaf zaterdag te koop

De laatste vrije plaatsen voor de wedstrijd Feyenoord tegen Ajax, die op zondag 29 januari om 12.30 uur wordt gespeeld, gaan aanstaande zaterdag om 11.00 uur in de verkoop via Ticketbox. Begin januari vlogen de tot dan toe beschikbare kaarten in mum van tijd over de toonbank. Feyenoord hield echter op diverse vakken kaarten achter de hand om supporters te kunnen bedienen die nog een halve seizoenkaart wilden aanvragen. Het merendeel van deze gereserveerde seizoenkaartplaatsen gaat zaterdag alsnog in de losse verkoop. Seizoenkaarthouders die nog geen kaart hebben bijgekocht, kunnen dat zaterdag alsnog doen. Clubkaarthouders kunnen in totaal zelfs twee kaarten kopen.
TicketBox
Feyenoord kiest er bewust voor om de kaarten alleen via TicketBox te verkopen. Zodoende hebben alle supporters evenveel kans om een kaart te bemachtigen en worden fouten voorkomen die bij drukte kunnen ontstaan bij de online verkoop van kaarten. De kaartverkoop start om 11.00 uur omdat bij TicketBox op andere tijden de kaartverkoop start voor andere wedstrijden, van zowel Feyenoord als andere clubs. Het is niet wenselijk dat supporters elkaar in de weg staan. Kijk hier voor de verkooppunten van TicketBox.
 
Halve seizoenkaart
Nog steeds wordt een beperkt aantal kaarten achtergehouden voor supporters die een halve seizoenkaart aanvragen. Er zijn nog halve seizoenkaarten beschikbaar maar Feyenoord kan niet garanderen dat het seizoenkaartvak van voorkeur ook bij Feyenoord – Ajax beschikbaar is. Uiteraard wordt in dat geval wel naar een passend alternatief gezocht.     
 
Viagogo
Kan je als seizoenkaarthouder niet aanwezig zijn bij de wedstrijd Feyenoord – Ajax, biedt dan je plaatsje te koop aan op de website van Viagogo. Op deze manier kan je een compensatie krijgen voor het missen van een wedstrijd waarvoor je wel betaald hebt. Bovendien stel je hiermee andere supporters in staat om alsnog een kaartje te kopen.