Fanshop
Fanshop

John Guidetti ontbreekt in Venlo vanwege amandelontsteking

Feyenoord moet het zondagmiddag in Venlo stellen zonder John Guidetti. De aanvalsleider ontbreekt in de eerste wedstrijd na de winterstop vanwege een ontsteking aan zijn amandelen. De Zweed wordt in de punt van de aanval vervangen door Anass Achahbar, die in De Koel zijn debuut in de basisopstelling van Feyenoord maakt. Dit laatste geldt ook voor Mats van Huijgevoort. De jeugdinternational treedt tegen de Venlonaren aan als linksback, als vervanger van de geblesseerde Miquel Nelom.
Achahbar en Van Huijgevoort zijn beslist niet de enige jeugdspelers die zondag deel uitmaken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. Ook Terence Kongolo, Matthew Steenvoorden, Tonny Trindade De Vilhena en Elvis Manu zijn erbij in Venlo, op de reservebank. Sekou Cissé keert terug na een enkelblessure. De aanvaller neemt plaats op de bank. Gill Swerts sinds voor het eerst sinds mei 2011 bij de wedstrijdselectie. De verdediger stond maandenlang aan de kant met een achillespeesblessure.

VVV-Venlo – Feyenoord

Opstelling Feyenoord: Mulder; Leerdam, Vlaar, Martins Indi, Van Huijgevoort; Mokotjo, Clasie, Bakkal; Cabral, Achahbar en Schaken.

Wisselspelers: Lamprou, Swerts, Kongolo, Steenvoorden, Trindade De Vilhena, Manu, Cissé.