Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Ormer ICT & Uniport winnaars tweede editie FBC Feyenoord Quiz

Ormer ICT Dienstverlening en Uniport Multipurpose Terminals zijn maandagavond de winnaars geworden van de tweede FBC Feyenoord Quiz. In De Kuip werden ruim honderd leden van de Business Club onderworpen aan ruim zestig pittige vragen over Feyenoord. Om het netwerken te bevorderen en contacten op te doen werden de diverse bedrijven aan elkaar gekoppeld. Zo werd de ING Bank gekoppeld aan EMBoost, samen met Stadion Feijenoord de winnaars van de vorige editie, en speelde de BAM samen met Lomans Totaalinstallateurs.
Na een makkelijke openingsvraag over Luc Castaignos werden de vragen als snel lastiger. De deelnemers moesten onder meer antwoord geven op de vragen: ‘Tegen wie speelde Feyenoord in de jaren ’30 de bloedtransfusie wedstrijd?’ (Sparta), ‘Welke Oostenrijker was gedurende drie termijnen trainer van Feyenoord?’ (Richard Dombi) en ‘Aan welke eredivisieclub werd Glenn Loovens, naast Excelsior, door Feyenoord verhuurd?’ (De Graafschap).



De teams waren erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk trok het team van Ormer ICT Dienstverlening & Uniport Multipurpose Terminals aan het langste eind. Jan Willem Jongebreur (Ormer ICT), Jan de Knecht (Uniport), Martijn van Hassel (Uniport) en Bas Raemakers (Feyenoord) ontvingen, naast een zakelijk cadeaupakket, de felbegeerde wisselbeker. Na afloop van de quiz was er een gezellige borrel en werd er nog flink nagepraat over de vragen en de antwoorden. Volgend seizoen zal de FBC Feyenoord Quiz zeker een vervolg krijgen.