Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Vrij en Nelom terug op trainingsveld

Stefan de Vrij en Miquel Nelom zijn woensdagmiddag teruggekeerd op het trainingsveld van Feyenoord. Beide verdedigers werkten samen met hersteltrainer Marcel Cas een training apart van de groep af. De Vrij is herstellende van een enkelblessure, die hij opliep in de oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. Nelom viel uit met bovenbeenklachten in het duel met FC Basel dat tijdens het trainingskamp in Marbella werd gespeeld. Beide spelers misten de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo, maar hopen op tijd fit te zijn voor het duel van aanstaande zondag tegen Ajax. John Guidetti, die herstellende is van een amandelontsteking, ontbrak woensdag op de groepstraining. Erwin Mulder was de afgelopen dagen ziek en trainde daarom eveneens nog niet mee.



Voor Feyenoord ging woensdag de voorbereiding op de Klassieker van start met een binnentraining in de ochtend. ’s Middags stond er een veldtraining op het programma, waarin onder meer kleine partijen op een klein veld gespeeld werden. Van de jeugdspelers die afgelopen zondag bij de wedstrijdselectie voor het duel met VVV-Venlo zaten, trainde alleen Mats van Huijgevoort met de groep mee.



De Feyenoord-selectie traint in de aanloop naar de Klassieker nog drie keer. Op donderdag en op zaterdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. Op vrijdag vindt er een besloten training plaats. Feyenoord tegen Ajax wordt zondag om 12.30 uur gespeeld. Deze wedstrijd is volledig uitverkocht.