Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuwe Feyenoord Magazine deze week verstuurd

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal deze week op de mat vallen bij alle leden van Het Legioen. Het clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar. In het zevende nummer van de vijfde jaargang is onder meer een groot interview te lezen met Ruben Schaken. De aanvaller beleefde een zeer goede eerste seizoenshelft bij Feyenoord en hoopt die goede lijn de komende maanden door te trekken. In het clubmagazine vertelt Schaken over zijn eigen ontwikkeling, het seizoen van Feyenoord en zijn plannen voor de toekomst.
Verder stapte Feyenoord Magazine deze maand in het vliegtuig met Guyon Fernandez. De spits wilde als klein jongetje voetballer of piloot worden. Voor een speciale fotoreportage stapte hij in een Cessna en vloog bijna eigenhandig van Breda naar De Kuip,
 
Daarnaast deze maand in Feyenoord Magazine: oud-voetballer Jan Everse blikt vooruit op de Klasseker van aanstaande zondag, verdediger Jeffrey Bruma kijkt terug op zijn tijd op Varkenoord, de zes talenten die met Feyenoord mee waren op trainingskamp stellen zich voor, een top 25 van de mooiste bijnamen uit de historie van Feyenoord en een blik achter de schermen bij de sponsoring afdeling van de club. Uiteraard is er verder plaats voor vaste rubrieken als Vakkie en Het Legioen, naast columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.
 
Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.