Fanshop
Fanshop

Nelom en De Vrij sluiten aan op groepstraining

Miquel Nelom en Stefan de Vrij hebben donderdagochtend de groepstraining bij Feyenoord hervat. Beide spelers zijn op de terugweg na een blessure en werkten woensdag al een individuele training af op Varkenoord. De twee verdedigers trainden donderdag voor het eerst weer volledig met de groep mee. Trainer Ronald Koeman verwelkomde donderdag bovendien Erwin Mulder terug op het trainingsveld. De keeper was de afgelopen dagen ziek en ontbrak daardoor op de training van woensdag, maar is inmiddels volledig hersteld.
John Guidetti liet zich donderdag voor het eerst in bijna een week tijd weer tegelijk met de groep op het trainingsveld zien. De spits werkte individueel een korte loopoefening af, voordat hij voortijdig het veld weer verliet. Guidetti miste de afgelopen wedstrijd tegen VVV-Venlo in verband met een amandelontsteking.
 
In de aanloop naar de Klassieker van zondag traint Feyenoord nog twee keer. De training van vrijdag is besloten en daarom niet toegankelijk voor publiek en pers. De afsluitende training op zaterdag, die traditioneel door vele supporters wordt bezocht, vindt plaats op Varkenoord.