Fanshop
Fanshop

Feyenoord introduceert: Exclusieve VriendenSeats voor Feyenoord - Ajax

Feyenoord en de VriendenLoterij introduceren de VriendenSeats. Dit zijn unieke plekken zeer kort op het veld! Zie jij jezelf samen met je vrienden al zitten? Voor de klassieker tegen Ajax is uit alle Feyenoord fans, die meespelen met de VriendenLoterij voor de Feyenoord jeugdopleiding, een eerste winnaar getrokken. Deze gelukkige winnaar is Erik Reynders (23) uit Dordrecht geworden.
Reynders reageerde blij verrast. 'Ik heb direct een paar vrienden een bericht gestuurd of ze mee wilden naar de wedstrijd', vertelde hij. 'Ik ga zondag samen met mijn vriendin en twee vrienden. Ik verwacht natuurlijk een overwinning voor Feyenoord en een supersfeer in De Kuip. De supporters zullen echt als een twaalfde man achter de ploeg staan. Het lijkt me een fantastische ervaring om zo dicht op het veld te zitten.'

Speel jij al mee met de VriendenLoterij voor de jeugdopleiding van Feyenoord? Dan maak je automatisch kans om dit seizoen ook een keer op de VriendenSeats te zitten! Speel je nog niet mee, koop dan snel een lot via de volgende link www.vriendenloterij.nl/feyenoord en maak ook kans op deze exclusieve stoelen! De helft van je inleg gaat direct naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Nog meer kans maken op de VriendenSeats? Doe dan mee aan Feyenoord ScoreMaster en voorspel de uitslag. Ook met dit spel kun je een plaats op de VriendenSeats winnen.