Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie massaal gesteund bij afsluitende training

De Feyenoord-selectie is zaterdag massaal gesteund tijdens de afsluitende training in de aanloop naar de Klassieker van aanstaande zondag. Rondom het tweede trainingsveld op Varkenoord stonden de supporters rijendik opgesteld om de spelers aan te moedigen voor de wedstrijd tegen Ajax, die zondag om 12.30 uur wordt gespeeld in De Kuip.

De honderden toeschouwers zagen hoe de selectie een rustige training afwerkte, waarin onder meer een positiespel werd gespeeld. John Guidetti, die tijdens de training van vrijdag al deels aansloot bij de groep, trainde volledig mee. Hetzelfde gold voor Stefan de Vrij en Miquel Nelom, die donderdag al terugkeerden bij de groep, en Jerson Cabral, die de training van donderdag uit voorzorg liet schieten. Erwin Mulder, die donderdag terugkeerde op de training na ziekte, ging iets eerder van het veld dan de rest van de groep.



Na afloop van de training stond er voor de spelers een verrassing te wachten bij de kleedkamer van Feyenoord. Daar reikten de rappers Winne en U-Niq het eerste exemplaar van hun track ‘Het Legioen’ uit aan de selectie. Het nummer werd opgenomen om de spelers in de aanloop naar de Klassieker een extra steuntje in de rug te geven. De single werd direct officieel voor de eerste maal gedraaid in de kleedkamer en kon op zeer positieve reacties van de spelers rekenen. Zondag gaat de clip van het nummer in première tijdens de voorbeschouwing op de Klassieker op Eredivisie Live.