Fanshop
Fanshop

Kinderen completeren verzameling voetbalplaatjes in De Kuip

Tientallen kinderen hebben woensdagmiddag in De Kuip hun verzameling Stars of Football stickers compleet kunnen maken. In het stadion was een ruilbeurs waar verzamelaars hun dubbele voetbalplaatjes, die verkrijgbaar zijn bij C1000, konden ruilen met elkaar. Bovendien konden ze in de binnenring van het stadion deelnemen aan verschillende voetbalspelletjes, waaronder een parcours waarmee zelfs een halve seizoenkaart te winnen was. Als klap op de vuurpijl maakten Jerson Cabral, Jordie Clasie, Stefan de Vrij en Ron Vlaar hun opwachting om de voetbalplaatjes te signeren.
De vier Feyenoorders maken allen deel uit van de Stars of Football-campagne van C1000. Voor deze campagne werden ze alle vier op spectaculaire wijze gefotografeerd op de Maasvlakte. Van Clasie werd zelfs een 3D-beeld gemaakt, dat met een speciale bril te bekijken is. Na afloop van de signeersessie kregen de spelers ieder hun eigen actiefoto op groot formaat uitgereikt. De spelers waren zeer te spreken over het eindresultaat.
 
 
Voor een van de aanwezige kinderen werd de middag in De Kuip nog bijzonderder dan die al was. Hij was prijswinnaar van een actie van C1000 en kreeg daarom het portret van zijn favoriet Cabral op groot formaat mee naar huis. De linksbuiten voorzag de foto uiteraard eerst van een handtekening.
 
 
Naast Cabral, Clasie, De Vrij en Vlaar maken ook oud-Feyenoorders Dirk Kuyt, Marcel Meeuwis, Georginio Wijnaldum, Leroy Fer, Luc Castaignos en Robin Van Persie deel uit van de Stars of Football-campagne.