Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Clasie terug op trainingsveld

Jordy Clasie is dinsdag teruggekeerd op het trainingsveld van Feyenoord. De middenvelder is op de terugweg na een liesblessure die hij opliep in de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Hij miste daardoor het afgelopen duel met RKC Waalwijk. Dinsdag werkte Clasie op Varkenoord een individuele training af, samen met hersteltrainer Marcel Cas. Sekou Cissé, die herstellende is van een enkelblessure, ontbrak nog op het trainingsveld.

De selectie trainde dinsdagmiddag onder toeziend oog van tientallen supporters buiten, nadat er in de ochtend een krachttraining was afgewerkt. Assistent-trainers Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel hadden tijdens de veldtraining de leiding bij verschillende trap- en passoefeningen. Keeperstrainer Patrick Lodewijks, die dinsdag zijn 45ste verjaardag viert, nam ondertussen de doelmannen onder handen.



De selectie traint deze week op woensdag en zaterdag om 10.30 uur op Varkenoord, in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen PSV van aanstaande zondag. Vrijdag vindt er een besloten training plaats. Op donderdag is de selectie vrij. PSV tegen Feyenoord wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven.