Fanshop
Fanshop

Robin van Persie in nieuwe Feyenoord Magazine

Het nieuwe Feyenoord Magazine valt een dezer dagen op de mat bij alle leden van Het Legioen. Ook is het clubmagazine deze week in de winkel te koop. In de editie van maart is onder meer een uitgebreid interview te lezen met oud-Feyenoorder Robin Persie. De redactie van Feyenoord Magazine reisde af naar Londen voor een ontmoeting met de spits van Arsenal, die bezig is aan een ijzersterk seizoen in de Premier League. Van Persie vertelt onder meer openhartig over wat hij ervoor heeft moeten doen en laten om de wereldtop te bereiken, hoe hij terugkijkt op zijn tijd bij Feyenoord en hoe hij zijn toekomst in het voetbal voor zich ziet.
In het nieuwe clubmagazine is verder een exclusief interview te lezen met Prins Pieter-Christiaan. Het bestuurslid van de stichting Meer dan Voetbal vertelt in de aanloop naar de Meer dan Voetbalweek, die van 29 februari tot en met 5 maart plaats vindt, over zijn passie voor voetbal, zijn bewondering voor Feyenoord en zijn visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Verder deze maand in Feyenoord Magazine: Pim Blokland beantwoordt namens de Vrienden van Feyenoord vragen van lezers, een reportage over doelman Ronald Graafland, die sinds het overlijden van zijn vader werkt in de snackbar die zijn ouders groot hebben gemaakt en een bezoek aan oud-Feyenoorder Frans Bouwmeester. Uiteraard is er ook plaats voor de columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine valt elf keer per jaar op de mat bij alle leden van Het Legioen en is los in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.