Gelijkspel Feyenoord onder 16 tegen PSV

Feyenoord/Excelsior onder 16 heeft woensdag een oefenduel met PSV B2 met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Gaston Taument oefende in Eindhoven tegen de leeftijdsgenoten van PSV.

In de eerste helft waren Feyenoord/Excelsior en PSV aan elkaar gewaagd. De Rotterdammers kregen wat meer mogelijkheden, maar ook de thuisploeg was enkele keren gevaarlijk. Na een klein halfuur opende O/16 de score via Djazz Manusama, die op aangeven van Milton Klooster scoorde.

Twee minuten later kwam PSV op gelijke hoogte na een rappe uitval. Ook in de tweede helft ontliepen O/16 en de Eindhovenaren elkaar nauwelijks. Feyenoord/Excelsior was het dichtst bij de zege, maar een lob van stage-speler Jordan Larsson werd ternauwernood van de lijn gekopt door een speler van de thuisploeg.

‘Een hele nuttige wedstrijd’, vond Taument. ‘Zeker door alle afgelastingen waren we wel weer toe aan een ‘echte’ wedstrijd. Natuurlijk oefen je wel, maar wedstrijden als deze vragen toch meer van je.’

PSV B2 – Feyenoord/Excelsior O/16 1-1
26’ 0-1 Manusama
28’ 1-1

Opstelling Feyenoord/Excelsior O/16: Van der Linden (41’ Van der Hoek); Gronsveld, James (41’ Slabbekoorn), Kingsale, Racaj; Nieuwkoop, Da Silva, Larsson; Albertus, Manusama en Klooster (41’ Pisas).