Vlaar invaller bij overwinning Oranje op Wembley

Ron Vlaar heeft woensdagavond de laatste tien minuten meegespeeld tijdens de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Engeland op Wembley, die eindigde in 2-3 voor Nederland. Vlaar kwam als invaller in het veld voor Khalid Boulahrouz, bij een tussenstand van 0-2 door doelpunten van Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar. Engeland leek in de laatste tien minuten alsnog een gelijkspel veilig te stellen door treffers van Tim Cahill en Ashley Young, maar door een raak schot van Robben in blessuretijd ging de winst alsnog naar Nederland.
De wedstrijd op Wembley was voor Vlaar de vijfde interland uit zijn loopbaan. Naast Vlaar kwamen ook oud-Feyenoorders Dirk Kuijt en Robin van Persie in actie voor Oranje.