Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Clasie sluit aan op ontspannen groepstraining

Jordy Clasie heeft donderdag voor het eerst sinds de uitwedstrijd tegen PSV weer met de groep getraind. De middenvelder, die op de terugweg is na een liesblessure, sloot aan tijdens een ontspannen groepstraining op Varkenoord. Voor de in totaal negen veldspelers die in actie kwamen stond onder meer een partij voetvolley op het programma. Assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst nam hier ook aan deel, zodat twee partijen van vijf gevormd konden worden.
Stefan de Vrij, Miquel Nelom en Ricky van Haaren, die woensdagavond nog in actie kwamen tijdens de oefenwedstrijd van het Nederlands Beloftenelftal tegen Denemarken (3-0 winst) sloten donderdag alweer aan bij Feyenoord. De rest van de spelers die deze week internationale verplichtingen had, zal vrijdag terugkeren op de training.



In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van zondag traint de selectie nog twee maal. Zowel op vrijdag als op zaterdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. Beide oefensessies zijn vrij toegankelijk voor publiek.