Fanshop
Fanshop

Selectie heet relaties Port of Rotterdam welkom

Tientallen relaties en personeelsleden van Port of Rotterdam hadden maandag aardig gezelschap om na te praten over het afgelopen voetbalweekend. Met niet minder dan de voltallige selectie en trainers- en begeleidingsstaf van Feyenoord gingen zij in De Kuip aan tafel voor een uitgebreide lunch. ‘Net stonden we nog op het veld voor een groepsfoto met de spelers’, zei Peter ten Broek, één van de aanwezigen bij de meet and greet met de Feyenoorders. ‘Fantastisch om op die plek te komen. Spelen in De Kuip moet helemaal magisch zijn.’
Ten Broek was één van de vertegenwoordigers van Port of Rotterdam, trouw partner van Feyenoord. ‘Dit is een leuke manier om met onze relaties op pad te zijn’, zei hij. Naast de lunch en het maken van de groepsfoto op het veld stond er ook nog een quiz op het programma voor het gezelschap. De meet and greet werd als mooi ervaren. ‘Ik ben zelf Feyenoord-supporter en ik merk dat de club onder onze relaties ook erg leeft’, besloot Ten Broek.
 
Feyenoord en de Rotterdamse haven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds jaar en dag brengt de selectie aan het begin van het seizoen een bezoek aan de levensader van de stad. Deze jaargang werd het elftal van hoofdtrainer Ronald Koeman bij De Kuip nog opgehaald door een boot van Port of Rotterdam, waarna er een uitgebreid kennismakingsprogramma met de haven op het programma stond.