Fanshop
Fanshop

Verassende zege Feyenoord onder 18 op koploper

Feyenoord/Excelsior onder 18 heeft zaterdag een verrassende zege geboekt op koploper ADO Den Haag A1. De Rotterdammers versloegen de Hagenaars met 1-2. ‘Dit was onze beste wedstrijd van het seizoen’, vond trainer Jan Gösgens. ‘Het zou ook ongepast zijn een uitblinker te noemen. Het team was de uitblinker.’
O/18 had aanvankelijk nog wat moeite met de thuisploeg, maar gaandeweg namen de Rotterdammers het initiatief. Na twintig minuten onderstreepte Bryan van der Laan de overheersing van Feyenoord/Excelsior met een treffer uit een hoekschop van Cas Knoester.
 
Voor de pauze dacht O/18 ook op 0-2 te komen, maar een treffer van Vincent Janssen werd onterecht wegens buitenspel geannuleerd. Na een uur spelen verdubbelde Feyenoord/Excelsior de score alsnog via een treffer van Joshua Steenvoorden.
 
Tien minuten voor tijd kwam ADO nog terug tot 1-2, maar verder kwamen de Hagenaars niet, mede dankzij uitstekend keeperswerk van Angelo Spanjaart.
 
ADO Den Haag A1 - Feyenoord/Excelsior O/18 1-2
Scoreverloop:
20’ 0-1 Van der Laan
60’ 0-2 J. Steenvoorden
80’ 1-2
 
Opstelling Feyenoord/Excelsior O/18: Spanjaart; Thong, Van Beek, Gomez Niëto, Y. van Deelen; Van der Laan (65’ Samsey), Maatsen, Dercks; Janssen (88’ Boulfalfal), J. Steenvoorden en Knoester.