Fanshop
Fanshop

Jubileumboek ‘de Kuip 75’ met korting verkrijgbaar

De ultieme kopgoal van Pierre van Hooijdonk tegen PSV, de uitblinkende Julio Cruz in de Champions League, de hattrick van John Guidetti tegen Ajax, de onvergetelijke overwinning op AC Milan, het debuut van Willem van Hanegem, het afscheid van Ove Kindvall, de Europese finales en de andere grootse momenten uit de geschiedenis van Feyenoord en Oranje. Die staan allemaal, in woord en beeld in ‘de Kuip 75’, het jubileumboek ter ere van het dit jaar 75 jaar bestaande Stadion Feijenoord.
Voor wie deze 75 legendarische wedstrijden nog eens wil beleven en geïnteresseerd is in verhalen over de bouw van De Kuip en de vele legendarische popconcerten in het stadion, is dit boek een aanrader. Het meer dan tweehonderd pagina’s tellende (foto)boek ‘de Kuip 75’ is van de makers van het boek 100 jaar Feyenoord en de biografieën van Coen Moulijn en Willem van Hanegem. Het boek ‘de Kuip 75’ is geschreven door Wessel Penning en Jaap Visser en wordt uitgegeven door Kick uitgevers.

Het boek kost normaal in de winkel 29,90 euro. Supporters die voor 29 maart het boek bestellen ontvangen een korting van 5 euro en betalen 24,90 euro. Bestellen kan op www.kickuitgevers.nl.