Feyenoord onder 14 wint oefenwedstrijd tegen districtsteam

Feyenoord/Excelsior onder 14 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen het districtsteam van de KNVB met 3-2 gewonnen. Het districtsteam, bestaande uit de beste spelers van amateurverenigingen uit het district West II, bood goed tegenstand aan de ploeg van trainer Rob Kurvers.
De bezoekers kwamen erg sterk uit de startblokken en stonden al na drie minuten op een 0-1 voorsprong. Kort daarna stelde Feyenoord/Excelsior orde op zaken via Darren Mettendaf: 1-1.

In de tweede helft bracht Kurvers een groot aantal wissels in de ploeg. Rashaan Fernandes zette de Rotterdammers na iets meer dan 45 minuten op een 2-1 voorsprong. Nadat Ryan Tilborg de 3-1 had binnen geschoten, deed het districtsteam nog iets terug waardoor de eindstand op 3-2 werd bepaald.

‘Een erg nuttige wedstrijd’, vond Kurvers. ‘Ik heb een aantal spelers die terugkwamen van blessures speeltijd gegund. Verder is het zaak in dit soort wedstrijden zoveel mogelijk jongens te laten spelen.’

Feyenoord/Excelsior O/14 – Districtsselectie O/14 3-2