Fanshop
Fanshop

Belangrijke informatie voor seizoenkaarthouders

In verband met gewijzigde wetgeving zullen supporters die een seizoenkaart hebben niet langer kunnen rekenen op automatische verlenging met een seizoen. Tot dusver was het gebruikelijk dat wanneer de seizoenkaart niet tijdig werd opgezegd, deze automatisch met een seizoen werd verlengd en hiervoor werd ook het benodigde bedrag afgeschreven. Met ingang van dit jaar is het noodzakelijk dat iedere seizoenkaarthouder die ook het hele volgende seizoen over zijn of jaar seizoenkaart wil beschikken zelf actie onderneemt, door de kaart actief te verlengen.
Indien je vóór 15 april aanstaande reageert is jouw plek in het stadion gegarandeerd. Tot deze datum is het dus mogelijk uw eigen plaats weer voor een volledig seizoen vast te houden. Als je vóór 15 april een verplaatsingsverzoek indient, en jouw verzoek tot verplaatsing kan niet ingewilligd worden, behoudt je automatisch je eigen plek. Tot en met het einde van het seizoen kun je profiteren van een korting bij het verlengen van je seizoenkaart. Tot de laatste wedstrijd zullen namelijk de tarieven gelijk blijven aan de berekende tarieven voor het huidige seizoen 2011-2012. Aan het eind van het seizoen worden de prijzen geïndexeerd.

Voor supporters met een seizoenkaart op vak E, EE, J of JJ, of voor supporters die overwegen om komend seizoen een seizoenkaart op één van deze vakken aan te schaffen is het goed om te weten dat er op deze vakken met ingang van het nieuwe seizoen met genummerde zitplaatsen gewerkt gaat worden. Dankzij deze maatregel zullen de service en het comfort voor supporters op deze vakken toenemen, terwijl een aantal tot dusver verplichte veiligheidsmaatregelen gefaseerd afgebouwd kan worden.

Wil je als seizoenkaarthouder op vak E, EE, J of JJ je seizoenkaart voor jouw vak verlengen en verzekerd zijn van een vaste plek naast jouw vrienden, dan kun je een verplaatsing naar je eigen vak aanvragen waarin je je vrienden meeneemt.

Het verlengen van de seizoenkaart kan onder meer via feyenoord.nl/seizoenkaart. Via deze pagina is het ook mogelijk om je plek in het stadion te wijzigen. Uiteraard is het ook mogelijk om per formulier de seizoenkaart te verlengen. Dit formulier is aan te vragen bij Feyenoord Service & Tickets, via telefoonnummer 0900-1908 (€ 0,15 p/m) of via het reactieformulier online.