Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Prima prestatie Feyenoord onder 14 op toernooi Texel

Feyenoord/Excelsior onder 14 heeft dit weekend prima gepresteerd op het tweedaagse Krimtoernooi op Texel. De ploeg van trainer Rob Kurvers speelde wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Ajax, AZ, PSV en tegen een team van B-junioren van Texel.
Zaterdag begonnen de Rotterdammers met een wedstrijd tegen AZ. O/14 was de bovenliggende partij, maar ging toch jammerlijk met 1-2 onderuit. In de tweede wedstrijd, tegen PSV, was het resultaat voor Feyenoord/Excelsior beter. Na een spannend duel won O/14 met 3-2.
 
De eerste dag werd afgesloten met een wedstrijd tegen een team van plaatselijke B-junioren. O/14 was duidelijk de betere ploeg en won ruim met 5-0. Op zondag sloten de Rotterdammers het toernooi af met een duel met Ajax. De Noord-Hollanders werden met goed spel verslagen: 1-0.
 
Feyenoord/Excelsior eindigde door de drie zeges samen met PSV op de eerste plaats, maar omdat de Eindhovenaren een beter doelsaldo hadden, werden zij uiteindelijk de winnaar van het Krimtoernooi.
 
‘Een uitstekend verzorgd toernooi, met mooie tegenstanders’, vond Kurvers. ‘We hebben goede wedstrijden afgeleverd en zeker ons visitekaartje afgegeven.’
 
Resultaten Krimtoernooi Texel:
 
Feyenoord/Excelsior O/14 – AZ C2 1-2
Feyenoord/Excelsior O/14 – PSV C2 3-2
Feyenoord/Excelsior O/14 – Texelse selectie 5-0
Feyenoord/Excelsior O/14 – Ajax C2 1-0