Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Thuiswedstrijd tegen NAC Breda in teken van jubileum De Kuip

Feyenoord staat rond de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op zaterdag 31 maart uitgebreid stil bij het 75-jarig bestaan van Stadion Feijenoord. Rond dit duel wordt op verschillende feestelijke manieren aandacht besteed aan het jubileum van De Kuip. Hierbij zal, in overleg met het Feyenoord TIFO-team, een duidelijke link worden gelegd met de opening van het stadion op 27 maart 1937.
Net zoals 75 jaar geleden zal er voorafgaand aan de wedstrijd een estafetteloop plaatsvinden, die vanaf de Kromme Zandweg naar De Kuip leidt. Dit gebeurt via dezelfde route als die 75 jaar geleden werd gelopen, voorafgaand aan de opening van het stadion. De lopers zullen hierbij een vaandel dragen, vanaf het oude terrein van Feyenoord naar het huidige stadion. Aangekomen in De Kuip zullen de estafettelopers een ereronde maken, waarna een groots vuurwerk wordt ontstoken. Club en supporters trekken samen op om van de viering van het 75-jarig bestaan van het stadion een onvergetelijke happening te maken.

Kaarten voor de wedstrijd tegen NAC Breda zijn verkrijgbaar vanaf 22,50 euro per stuk. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop en om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden of bel met 0900-1908.