Fanshop
Fanshop

Feyenoord Supportersavond op 17 april

Feyenoord organiseert op dinsdag 17 april voor het derde seizoen op rij de Feyenoord Supportersavond in De Kuip. Een avond waarop je op allerlei manieren in contact kunt komen met spelers, oud-spelers, trainers, medewerkers en natuurlijk ook andere supporters van Feyenoord. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma samengesteld, met onder meer de talkshow Studio Feyenoord en de presentatie van het nieuwe uittenue door Puma.
Ook kun je het op de PlayStation en op verschillende tafelvoetbalspellen opnemen tegen de spelers van Feyenoord, of hen interviewen voor de camera’s van Feyenoord TV. Het eerste drankje van de avond wordt je aangeboden door Feyenoords hoofdsponsor ASR.

De deuren van het Maasgebouw zijn op dinsdag 17 april vanaf 19.30 uur geopend. Het programma start om 20.00 uur. De avond is om 22.30 uur afgelopen. Om aanwezig te zijn bij Studio Feyenoord dien je je vooraf in te schrijven via de Feyenoord Ticketshop. Aanvangstijden van Studio Feyenoord zijn 20.00, 20.45 en 21.30 uur.

Kaarten voor de Feyenoord Supportersavond zijn verkrijgbaar voor 15 euro per stuk. Leden van Het Legioen profiteren van een korting van vijf euro. Zij ontvangen een kortingscode per e-mail en betalen 10 euro per kaart. Klik hier om direct kaarten te bestellen voor de Feyenoord Supportersavond.