Fanshop
Fanshop

Nijhuis leidt Feyenoord – NAC Breda

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld als scheidsrechter van het eredivisieduel van aanstaande zaterdag tussen Feyenoord en NAC Breda. De arbiter wordt tijdens het duel in De Kuip bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Lobbert en Inia. De heer Van den kerkhof treedt op als vierde official. Feyenoord tegen NAC Breda begint aanstaande zaterdag om 20.45 uur.
Het thuisduel staat volledig in het teken van het 75-jarig bestaan van De Kuip. Met feestelijke activiteiten wordt rondom de wedstrijd stilgestaan bij dit unieke jubileum. De belangstelling voor het jubileumduel is groot, getuige de vele honderden toegangskaarten die vorige en deze week dagelijks over de toonbank gaan.

Supporters die nog niet in het bezit zijn van een toegangskaart voor de wedstrijd tegen de Bredanaars kijken hier voor meer informatie over kaartverkoop of schaffen hier direct een entreebewijs aan. Eerder dit seizoen zette Feyenoord de tegenstander van zaterdag met 1-3 opzij in Breda, door doelpunten van Karim El Ahmadi en de debutanten John Guidetti en Otman Bakkal.