Fanshop
Fanshop

Nog beperkt aantal kaarten voor Feyenoord – NAC Breda

Voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tussen Feyenoord en NAC Breda zijn nog enkele honderden kaarten verkrijgbaar. Kaarten voor de nog beschikbare vakken zijn te koop vanaf 22,50 euro per stuk. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting (2:1). Feyenoord tegen NAC Breda begint zaterdag om 20.45 uur.
Kaarten kopen via Ticketbox of via internet is mogelijk tot zaterdag 16.00 uur. Aan de stadionkassa zijn zaterdag vanaf 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd eveneens nog kaarten verkrijgbaar (mits nog niet uitverkocht voor die tijd). Kijk voor meer informatie over kaartverkoop en om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden.
 
Feyenoord staat rond de wedstrijd tegen NAC op feestelijke wijze stil bij het 75-jarig bestaan van De Kuip. Hierbij zal, in overleg met het Feyenoord TIFO-team, een duidelijke link worden gelegd met de opening van het stadion op 27 maart 1937.
 
Feyenoord adviseert alle bezoekers van de wedstrijd tegen NAC om zaterdag op tijd naar De Kuip af te reizen en, waar mogelijk, gebruik te maken van openbaar vervoer. De club hoopt daarmee dat lange wachttijden en rijvorming voor de poorten voorkomen kan worden.