Fanshop
Fanshop

Ramsteijn zet nieuwe stap in revalidatie

Kaj Ramsteijn heeft donderdag een nieuwe stap gezet in zijn revalidatie na een kruisbandblessure. De verdediger, die in november vorig jaar werd geopereerd aan zijn knie, werkte samen met hersteltrainer Marcel Cas verschillende loopoefeningen en techniekvormen af. Zijn revalidatie verloopt voorspoedig, zo laat de medische staf weten. Ramsteijn raakte vroeg in het seizoen geblesseerd aan zijn linkerknie, tijdens de uitwedstrijd tegen AZ. Hij kwam sindsdien nog niet in actie.


Naast Ramsteijn trainde donderdag ook Kamohelo Mokotjo nog apart. De middenvelder is herstellende van een schaambeenblessure. Hij miste daardoor de afgelopen wedstrijden tegen FC Utrecht, FC Twente en De Graafschap.

Feyenoord-icoon Ove Kindvall was donderdag aandachtig toeschouwer bij de training van Feyenoord. Kindvall zal vrijdagmiddag het eerste exemplaar van het boek ‘de Kuip 75’ in ontvangst nemen. Vrijdagavond is hij te gast in het programma FC Rijnmond, dat te zien is op TV Rijnmond. Kindvall zag donderdag onder meer de selectie van Koeman een partijspel afwerken, in de voorbereiding op de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen NAC Breda.De afsluitende training in de aanloop naar het duel met NAC die Feyenoord vrijdag afwerkt is besloten. Deze oefensessie is dus niet toegankelijk voor publiek en pers.