Fanshop
Fanshop

Schaken traint apart in aanloop naar duel met Roda JC

Feyenoord heeft maandag na een vrij weekend de training hervat op Varkenoord. De ploeg van trainer Ronald Koeman meldde zich om 10.30 uur op het sportcomplex voor een felle training, in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade van aanstaande woensdag.
Ruben Schaken trainde op Varkenoord apart van de groep, samen met hersteltrainer Marcel Cas. De aanvaller is herstellende van een lichte blessure. Het is nog niet zeker of hij op tijd fit is voor de wedstrijd van woensdag tegen Roda JC.
 
Met de wedstrijd tegen Roda JC breekt voor Feyenoord de laatste fase van de competitie aan. De ploeg speelt in totaal nog zes competitiewedstrijden. Na het duel met Roda JC moet Feyenoord het ook nog opnemen tegen Excelsior (thuis), ADO Den Haag (uit), AZ (thuis), Heracles Almelo (thuis) en sc Heerenveen (uit).

Feyenoord werkt dinsdag de afsluitende training af in de aanloop naar de wedstrijd tegen Roda JC. Deze oefensessie is besloten en dus niet toegankelijk voor pers en publiek. Na de wedstrijd tegen Roda JC begint Feyenoord donderdag aan de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Excelsior. De selectie van Koeman traint dan om 11.30 uur op Varkenoord.