Fanshop
Fanshop

Herinnering: Belangrijke informatie voor seizoenkaarthouders

In verband met gewijzigde wetgeving zullen supporters die een seizoenkaart hebben niet langer kunnen rekenen op automatische verlenging met een seizoen. Tot dusver was het gebruikelijk dat wanneer de seizoenkaart niet tijdig werd opgezegd, deze automatisch met een seizoen werd verlengd en hiervoor werd ook het benodigde bedrag afgeschreven. Met ingang van dit jaar is het noodzakelijk dat iedere seizoenkaarthouder die ook het hele volgende seizoen over zijn of haar seizoenkaart wil beschikken zelf actie onderneemt, door de kaart actief te verlengen.
Indien je vóór aanstaande maandag 16 april aanstaande reageert is jouw plek in het stadion gegarandeerd. Tot deze datum is het dus mogelijk je eigen plaats weer voor een volledig seizoen vast te houden. Als je vóór 16 april een verplaatsingsverzoek indient, en jouw verzoek tot verplaatsing kan niet ingewilligd worden, behoud je automatisch je eigen plek. Uiteraard is het ook mogelijk om na 15 april een seizoenkaart te bestellen. Feyenoord kan dan je verzoek voor vak en plaats niet garanderen. Vanaf 16 april zullen alle aanvragen op volgorde van binnenkomst behandeld worden.
 
Snelle beslissers worden ook nog beloond met een aantrekkelijk voordeel. Als je vóór het einde van dit seizoen je seizoenkaart verlengt, betaal je voor volgend jaar dezelfde prijs als dit seizoen. Wacht je langer? Dan betaal je vijf procent meer voor je nieuwe seizoenkaart.
 
Voor supporters met een seizoenkaart op vak E, EE, J of JJ, of voor supporters die overwegen om komend seizoen een seizoenkaart op één van deze vakken aan te schaffen, is het goed om te weten dat er op deze vakken met ingang van het nieuwe seizoen met genummerde zitplaatsen gewerkt gaat worden. Dankzij deze maatregel zullen de service en het comfort voor supporters op deze vakken toenemen, terwijl een aantal tot dusver verplichte veiligheidsmaatregelen gefaseerd afgebouwd kan worden.
 
Wil je als seizoenkaarthouder op vak E, EE, J of JJ je seizoenkaart voor jouw vak verlengen en verzekerd zijn van een vaste plek naast jouw vrienden, dan kun je een verplaatsing naar je eigen vak aanvragen waarin je je vrienden meeneemt.
 
Het verlengen van de seizoenkaart kan onder meer via feyenoord.nl/seizoenkaart. Via deze pagina is het ook mogelijk om je plek in het stadion te wijzigen. Uiteraard is het ook mogelijk om per formulier de seizoenkaart te verlengen. Dit formulier is aan te vragen bij Feyenoord Service & Tickets, via telefoonnummer 0900-1908 (€ 0,15 p/m) of via het reactieformulier online. Als je telefonisch contact opneemt, houd dan rekening met de (tijdelijk) gewijzigde openingstijden van Feyenoord Service & Tickets (dagelijks telefonisch bereikbaar van 13.00 uur tot 17.00 uur).
 
Het betalen van je seizoenkaart kan direct per iDEAL. Je kunt ook nu je seizoenkaart verlengen en kiezen voor automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt dan eind mei van je bankrekening afgeschreven.
 
Wat biedt de seizoenkaart 2012-2013 jou?
-           Een lidmaatschap van Het Legioen (of Kameraadjes, indien jonger dan 14 jaar);
-           Toegang tot alle nationale competitiewedstrijden, inclusief eventueel te spelen play-offs;
-           Toegang tot de traditionele openingswedstrijd voorafgaand aan de competitiestart;
-           Toegang tot de eerste thuiswedstrijd in het KNVB-bekertoernooi (tot de achtste finales);*
-           Toegang tot de eerste (kwalificatie)wedstrijd in een Europees bekertoernooi;*
* indien van toepassing