Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Oud-Feyenoord en Lucky Ajax verzorgen voetbalfeest in Woerden

Oud-Feyenoord heeft vrijdagavond in Woerden voor het eerst een wedstrijd gespeeld tegen Lucky Ajax, bestaande uit oud-spelers van de club uit Amsterdam. Op Sportpark Cromwijck werd het duel in het kader van het 65-jarig bestaan van voetbalvereniging Sportlust’46 voor circa drieduizend toeschouwers met 5-3 gewonnen door Lucky Ajax. Voor Oud-Feyenoord waren Peter Houtman (2x) en Henk Vos trefzeker.

Oud-Feyenoord was met een sterke selectie naar Woerden afgereisd. Zo trokken onder meer Patrick Paauwe, Paul Bosvelt, Mike Obiku en Michael Mols weer eens het Feyenoord-shirt aan. Ook Lucky Ajax kwam met een sterk team voor de dag, met onder meer huidig Ajax-trainer Frank de Boer, John Bosman en Kenneth Perez.



Feyenoord-doelman Peter Brunings, tevens voorzitter van het bestuur van Oud Feyenoord, keek na afloop terug op een geslaagde wedstrijd. ‘Het publiek was de grote winnaar, met in totaal acht doelpunten’, zei hij. ‘Beide ploegen waren met verschillende grote namen naar Woerden gekomen. Het was een heel sportieve wedstrijd, waarin Ajax uiteindelijk terecht heeft gewonnen. Zij waren effectiever dan wij.’



Oud-Feyenoord komt op 25 april aanstaande voor het eerst weer in actie. De ploeg speelt dan een wedstrijd bij FC Vlotbrug in Hellevoetsluis.