Fanshop
Fanshop

Feyenoord onder 11 ongeslagen kampioen!

Feyenoord onder 11 is zaterdag kampioen geworden, door de uitwedstrijd tegen JHR D1 met 2-3 te winnen. De ploeg van trainer Yori Bosschaart mocht daardoor na terugkomst op Varkenoord een beker en de bloemen behorend bij het kampioenschap in ontvangst nemen. Onder 11 wist tot dusver alle vijftien gespeelde competitiewedstrijden te winnen. De ploeg heeft nog drie duels voor de boeg. 'Uiteraard hopen we dat we in die wedstrijden ook zonder puntenverlies blijven', vertelde Bosschaart.

De trainer keek na afloop van de kampioenswedstrijd tevreden terug op het seizoen van zijn ploeg. 'De jongens hebben zich heel goed ontwikkeld dit seizoen en zich goed aangepast aan het spelen op een groot veld', vertelde hij. 'Vandaag hebben we een dikverdiende overwinning geboekt, al was het een lastige wedstrijd tegen een fysiek sterke tegenstander. We kwamen twee keer op achterstand maar hebben toch nog gewonnen. Ik ben heel blij voor de jongens.'

Onder 11 maakt dit seizoen nog kans om ook de beker te winnen. Aanstaande maandag neemt de ploeg het in de kwartfinale op tegen Alphense Boys.