Fanshop
Fanshop

Feyenoord staat stil bij UEFA Cup 2002

Feyenoord staat in de maand mei uitgebreid stil bij de winst van de UEFA Cup in 2002, op 8 mei aanstaande precies tien jaar geleden. De club stelt alles in het werk om alle spelers en stafleden van de selectie van het seizoen 2001/2002 uit te nodigen voor een reünie inclusief diner rond de wedstrijd Feyenoord tegen Heracles op woensdag 2 mei aanstaande. Hiervoor hebben onder meer trainer Bert van Marwijk, aanvoerder Paul Bosvelt en aanvaller Robin van Persie hun komst al toegezegd.
Het Feyenoord Magazine van de maand mei zal volledig in het teken staan van de UEFA Cup van 2002. Verschillende hoofdrolspelers blikken in het clubmagazine terug op de unieke prestatie die tien jaar geleden werd geleverd. Aan het woord komen onder meer Bert van Marwijk, Pierre van Hooijdonk, Robin van Persie en de voormalige Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten.

Ook in de Feyenoord Fanshops wordt stilgestaan bij de UEFA Cup winst van tien jaar geleden. Zo zal er in mei in een eenmalige oplage een uniek retroshirt te koop zijn, dat is gebaseerd op het uitshirt waarin Feyenoord in 2002 de UEFA Cup won. Op dit shirt staat naast het Feyenoord-logo ook de tekst ‘UEFA Cup winnaar 2002’.

Tot slot biedt De Kuip Eten & Drinken voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles op 2 mei een speciaal UEFA Cup-menu aan. Elke gang is daarbij gekoppeld aan een van de tegenstanders van Feyenoord in de aanloop naar de finale. Zo is het voorgerecht een Glasgowse lamsrollade en het dessert een Milanese tiramisu.

Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo op woensdag 2 mei zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden.