Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Special Feyenoord Magazine over UEFA Cup 2002

Het Feyenoord Magazine van de maand mei staat helemaal in het teken van de winst van de UEFA Cup in 2002, op 8 mei aanstaande precies tien jaar geleden. In het clubmagazine blikken vele prominenten terug op de laatste Europese hoofdprijs die Feyenoord won. In het blad zijn onder meer interviews te lezen met Bert van Marwijk, Pierre van Hooijdonk, Robin van Persie en de voormalige Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten.
In het nieuwe Feyenoord Magazine is verder uitgebreid aandacht voor alle wedstrijden die Feyenoord speelde tijdens de UEFA Cup-campagne in het seizoen 2001/2002. Ook vertellen verschillende prominente supporters, onder wie oud-tennisser Raemon Sluiter en SP-leider Emile Roemer, hun persoonlijke verhaal over de finale van 2002. In de speciale editie van het clubmagazine is verder een bijzondere reconstructie te lezen van de finaledag. Uiteraard staan ook de columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo in het teken van de UEFA Cup van 2002.

Het Feyenoord Magazine van de maand mei valt deze week op de mat bij alle leden van Het Legioen. Het clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar voor 3,99 euro